SMTR op Facebook SMTR op LinkedIn

Heenvliet BHV, EHBO en VCA training

Al meer dan 20 jaar actief met het verzorgen van veiligheidstrainingen voor organisaties als Schiphol, Rabobank en MKB's. Alle trainingen zijn landelijk erkend en worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde trainers. De trainingen zijn praktijkgericht, dat wil zeggen dat er veel geoefend wordt, en de trainingen worden toegespitst op jouw bedrijfssituatie door middel van praktijkcasussen.

SMTR biedt onder andere de volgende training in Spijkenisse of op uw locatie aan.

BHV cursus Heenvliet

Elk bedrijf met één of meerdere medewerkers is in Nederland verplicht om ‘voldoende’ BHV ’ers op de werkplek aanwezig te hebben. Naast de verplichting tot BHV ’ers zorg je ook voor een stuk professionaliteit, veiligheid en welzijn voor je medewerkers, klanten en andere aanwezigen op je bedrijf.

SMTR biedt op gebied van BHV de volgende trainingen aan:

EHBO cursus Heenvliet

Wat doe je als iemand in je omgeving van de trap is gevallen, zijn enkel kneusde of een snee opliep tijdens een val?

Als je een cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) hebt gevolgd, weet je hoe je de juiste Eerste Hulp verleent als er iets gebeurt in je omgeving. Hiermee zorg je voor een stuk professionaliteit, veiligheid en welzijn voor je medewerkers, klanten en andere aanwezigen op je bedrijf. Met deze EHBO cursus haal je een EHBO diploma.

SMTR biedt de volgende trainingen aan op het gebied van EHBO:

VCA cursus Heenvliet

Werk je in, of bezoek je, – of één van je medewerkers – regelmatig risicovolle omgevingen zoals bouwterreinen, fabrieken, werkplaatsen of installaties? Dan zijn jij en je medewerkers verplicht om VCA-gecertificeerd te zijn.

Met de VCA-basis of VCA-VOL-cursus behalen jouw medewerkers snel hun VCA-basis of VOL-certificaat, maar krijgen zij wel klassikale ondersteuning om optimaal voorbereid te zijn op het examen.

SMTR biedt de volgende trainingen aan op het gebied van VCA:

Wij helpen je graag!

Bel Safety & Medical Training op 0181 - 71 23 56

0181 - 71 23 56

Bereikbaar ma - za
9:00 - 21:00 uur

Mail Safety & Medical Training op info@smtr.nl

info@smtr.nl

Op werkdagen
binnen 24 uur reactie

Whatsapp Safety & Medical Training op 06 - 123 456 78

06­ - 304 931 39

Bereikbaar ma - vr
9:00 - 17:00 uur

Erkenningen
Safety & Medical Training erkend door Het Oranje KruisSafety & Medical Training erkend door Nederlandse Reanimatie RaadSafety & Medical Training erkend door NIBHV