SMTR op Facebook SMTR op LinkedIn

Locaties

Safety & Medical Training (SMTR) verzorgt trainingen bij jou op locatie in de regio, in heel Nederland of op onze trainingslocatie in Spijkenisse (industrieterrein Halfweg / Molenwatering, nabij A15, direct na de Hartelbrug). Bekijk onze trainingskalender voor de eerstvolgende data in Spijkenisse of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een training op jouw locatie.

We zijn al meer dan 20 jaar actief met het verzorgen van veiligheidstrainingen voor organisaties als Schiphol, Rabobank en MKB's. Alle trainingen zijn landelijk erkend en worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde trainers. De trainingen zijn praktijkgericht, dat wil zeggen dat er veel geoefend wordt, en de trainingen worden toegespitst op jouw bedrijfssituatie door middel van praktijkcasussen.

SMTR biedt onder andere de volgende cursussen aan in Spijkenisse of op jouw locatie: BHV, Reanimatie/AED, EHBO, VCA-basis en VCA-VOL.

De trainingslokalen

Locaties - TrainingslokalenWij helpen je graag!

Bel Safety & Medical Training op 0181 - 71 23 56

0181 - 71 23 56

Bereikbaar ma - za
9:00 - 21:00 uur

Mail Safety & Medical Training op info@smtr.nl

info@smtr.nl

Op werkdagen
binnen 24 uur reactie

Whatsapp Safety & Medical Training op 06 - 123 456 78

06­ - 304 931 39

Bereikbaar ma - vr
9:00 - 17:00 uur

Erkenningen
Safety & Medical Training erkend door Het Oranje KruisSafety & Medical Training erkend door Nederlandse Reanimatie RaadSafety & Medical Training erkend door NIBHV