Training op maat

Bedrijven, particulieren, overheidsinstanties, verenigingen en scholen kunnen bij Safety & Medical Training terecht voor landelijk erkende en reguliere BHV-, EHBO-, reanimatie-, VCA-, ATEX- en NEN-trainingen. Echter is er veelal ook een wens vanuit het bedrijfsleven om de training toe te spitsen op de werkomgeving van de werknemers. Herkenbaar in de praktijk met reële oefensituaties en praktijkvoorbeelden maken de training waardevoller.

Safety & Medical Training heeft het trainingsaanbod toegespitst op onderstaande sectoren waardoor deze praktijkgerichter is dan andere trainingen maar toch het landelijk erkend diploma/certificaat oplevert.

Haven en Industrie
Luchtvaart en Transport
Bouw en Aannemerij
Sport en Zorg
Horeca en Retail

Voor deze sectoren zijn alle BHV-, EHBO-, reanimatie-, VCA-, ATEX- en NEN-trainingen toegespitst en wordt er geoefend met praktijksituaties die herkenbaar zijn. De training is door een ervaren docent, die de sector goed kent, opgezet samen met een inhoudelijk deskundige. Hierdoor zijn de trainingen didactisch goed opgebouwd, landelijk erkend en praktijkgericht.

Safety & Medical Training is al meer dan 20 jaar actief met het verzorgen van praktijkgerichte veiligheidstrainingen. Zowel grote organisaties als Schiphol, SPIE en de Rabobank als kleine bedrijven zijn klant bij ons. Wij zijn ook actief in de avonduren en op zaterdagen, eventueel afgestemd op fabriekstops of ploegendiensten. Samen met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding heb je dus een betrouwbare en goede partij die je professioneel opleidt.

De veiligheidstrainingen van Safety & Medical Training: